Boken Ledarenergi

Ledarenergi handlar om konsten att skapa goda relationer och att visa resultat, och att samtidigt ha roligt och vara rädd om sig själv som chef. Monica Birgerssons berättelse inspirerar till att reflektera, säga ifrån och lyssna till sin inre kompass, för att skapa förutsättningar för ett hållbart ledarskap.

Att vara ledare idag ställer stora krav på att leverera, vara närvarande, ha budget i balans, skapa delaktighet och att minska den höga sjukfrånvaron. Boken tar sin utgångspunkt i arbetsglädje och möjligheter, utifrån viljan och förmågan att utveckla, förändra och förbättra. Författaren beskriver sin resa som ledare under mer än trettio år, och vad som har inspirerat henne mest, nu senast i rollen som förvaltningschef.

Ledarenergi passar den som är ny som chef, liksom var och en som vill ha påfyllning och lära sig använda medmänsklighet och tillit som verktyg i det egna ledarskapet.

Just nu säljer jag boken för 225 kr inklusive porto. Leveranstid 2-3 arbetsdagar. Beställ boken här och betala via Swish när du får bekräftelsemail.
Beställ boken

Recensioner

HELENA KRONBERG

Färgelanda kommun
"Författaren öser ur mångårig erfarenhet och reflektion över ledarskap. Boken är på många sätt en handbok för ledare, i synnerhet nya, med tips och uppgifter blandat med egna erfarenheter och ledarskapsteori. Mycket läsvärd och lätt att ta till sig."

BIRGITTA ÅSTRÖM

Knowledge Manager, Huddinge
"En varm och klok bok med mycket inspiration. Passar både nya och erfarna ledare. Läs den, du kommer att få nya insikter!"

ELISABETH

"En bok att läsa flera gånger. Härligt att den har så mycket att lära ut utan att vara torrt teoretisk! Författarens personliga erfarenheter och små inlägg gör att den är både ljuvlig och givande, jag läste den med nöje! En slags handbok skriven av en proffsig ledare, att använda både i personlig och yrkesmässig utveckling! Borde användas i undervisning eftersom den är så lätt att ta till sig! Energikartan har jag redan haft stor användning av. Tyckte mycket om den och kommer läsa den igen och igen!"

KATHARINA FRISK

Utbildningsledare och lärare inom yrkeshögskolan
"I boken ” Ledarenergi ” för Monica Birgersson en praktiskt användbar dialog med läsaren. Hon flätar samman sin långa ledarerfarenhet, fakta och egen reflektion. Att ledarskap kräver ett ständigt arbete är nog ingen nyhet men här ges läsaren möjlighet att via författarens perspektiv även synliggöra sitt eget och processa mot större självinsikt. En praktisk och filosofisk handbok för den ledare som vill fördjupa sin yrkesroll."

MARGARETA

"Monica har många bra förebilder som hon har presenterat i sin bok. Det visar på att hon använder mycket av den kunskapen i sitt jobb som chef. Kan man inte presentera sitt och andras uppdrag på ett noga genomtänkt sätt så brister det hos dom som skall utföra det. Kommunikation och delaktighet är mycket viktigt, och det finns med som en röd tråd genom hela boken. Jag rekommenderar fler att läsa den. Mycket bra bok."
Telefonnr 0704-33 92 22
E-post monica@ledarenergi.se
Copyright © 2024 Ledarenergi
Drivs av NYTTODATA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram